Sposób przygotowania

pieczarki kroimy i lekko poddusić mięso wymieszać z ryzem jajkiem i drobno pokrojonym czosnkiem i doprawić do smaku. Uformowac małe kuleczki i ugotować w osolonej wodzie. Cebule pokroić usmażyć na tłuszczu wlac do rosołu dodać pokrojone w paseczki korniszony i gotowac 4 min dodac ugotowane kuleczki oraz pozostałe składniki gotowac 20 min zaprawić śmietaną i mąką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    interesujący przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    dodac pietruszke
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne, bajeczne, po prostu palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    anula250

    Jeszcze nie próbowałam zupy z mięsa mielonego, ale wszystko przede mną :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    mniaam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    przepyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !