Sposób przygotowania

pieczarki kroimy i lekko poddusić mięso wymieszać z ryzem jajkiem i drobno pokrojonym czosnkiem i doprawić do smaku. Uformowac małe kuleczki i ugotować w osolonej wodzie. Cebule pokroić usmażyć na tłuszczu wlac do rosołu dodać pokrojone w paseczki korniszony i gotowac 4 min dodac ugotowane kuleczki oraz pozostałe składniki gotowac 20 min zaprawić śmietaną i mąką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Pychota
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczna zupa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !