Sposób przygotowania

pieczarki smażymy na maśle dodajemy troszkę wody i gotujemy 5 min po tym czasie miksujemy i dodajemy przyprawy oraz troszkę wody gotujemy do miękkości pod koniec dodajemy koncentrat oraz pokrojone parówki mieszamy doprawiamy do smaku

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Proste i smaczne. Tak lubię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne i proste
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    PYCHOTKA :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    prosto,szybko i smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !