Sposób przygotowania

Rozpuścić kostki warzywne w 1 litrze wody, dodać mięso pokrojone w kostkę, koncentrat pomidorowy i przyprawy, gotować do miękkości mięsa, następnie dodać paprykę duszoną wykonaną wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/135924/papryki-kolorowe-duszone.html oraz oczyszczone pieczarki pokrojone w plastry, gotować jeszcze ok. 10 minut. Ewentualnie jeszcze doprawić.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    uwielbiam gulaszową!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    ja też uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !