Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa gulaszowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 25 dag
pieczarki 25 dag
kotka warzywna 2 szt.
pieprz, papryka do smaku
koncentrat pomidorowy 100 g
indyk 25 dag
papryka 1 (duszona)

Przepis i sposób przygotowania na: zupa gulaszowa

Rozpuścić kostki warzywne w 1 litrze wody, dodać mięso pokrojone w kostkę, koncentrat pomidorowy i przyprawy, gotować do miękkości mięsa, następnie dodać paprykę duszoną wykonaną wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/135924/papryki-kolorowe-duszone.html oraz oczyszczone pieczarki pokrojone w plastry, gotować jeszcze ok. 10 minut. Ewentualnie jeszcze doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 22.04.2012 21:48
super
bejciu24 21.05.2011 21:29
pycha
Pola2 21.05.2011 20:51
ja też uwielbiam
Misiek1 19.05.2011 10:18
uwielbiam gulaszową!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak