Sposób przygotowania

Soję zalać wodą i pozostawić na ok. 10 godz. Na następny dzień ugotować. Grzyby suszone ugotować, (wywar grzybowy pozostawić), cebulę pokroić w kostkę i przesmażyć na margarynie. Ugotowaną soję, cebulę i grzyby przekręcić przez maszynkę, dodać 2 jajka, wywar z grzybów, bułkę tartą i przyprawy. Całość wyrobić na gładką masę. Włożyć do natłuszczonej formy, posypać bułką tartą i upiec w nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    może być dobry...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !