Sposób przygotowania

Marchewkę pokroić w słupki. W rondlu roztopić masło, wrzucić pokrojoną marchew, krótko obsmażyć. Ocet wymieszać z 1/3 szklanki wody, wlać do podsmażonej marchwi i udusić do miękkości, w razie potrzeby dolać wody. Pod koniec dodać zioła, doprawić do smaku solą i cukrem. Mąkę wymieszać z jogurtem dodać do marchwi, zagotować, podawać na gorąco.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    takiej jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !