Sposób przygotowania

Mięso opłukać, pokroić w kostkę i podsmażyć na tłuszczu, następnie dusić do miękkości. Pod koniec dodać kukurydzę i całość doprawić do smaku.
Z przecieru, mąki i śmietany przygotować zawiesinę, którą hartujemy i zaprawiamy mięso. Zagotować.
Ryż ugotować w osolonej wodze, odcedzić. Wyłożyć ryż i zalać przygotowanym sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pięknie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Dziękuję bardzo:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    smaczne danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !