Sposób przygotowania

Mięso posmarować powidłami z łyżką octu i 2 łyżkami oliwy. Przyprawić solą i pieprzem. Odstawić na godzinę do lodówki. Następnie podsmażyć na reszcie oliwy. Dodać pół szklanki wody wymieszanej z resztą octu. Posypać kostką cebulową, dusić ok. 25 minut. Śliwki obrać ze skórki i wydrylować, dodać w połowie duszenia mięsa. Wszystko doprawić do smaku i posypać szczypiorkiem. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    ciekawe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    znane i lubiane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mnie :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    ekstra danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !