Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki francuskie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
cukier 1 do smaku
marmolada 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: roladki francuskie

Rozwijamy gotowe ciasto francuskie,rozprowadzamy na nim marmolade(smak wg.uznania) kroimy je na trojkaty.Zwijamy rogale i obsypujemy grubym cukrem.
Zapiekamy w temperaturze 180 stopni przez ok 10 minut.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 04.10.2011 14:48
Są warte głosu.
Ewa111 23.09.2011 08:02
szybkie smaczne ,efektowne
ela16 20.09.2011 11:10
fajne
ilka_86 20.06.2011 20:19
super przepis
1j1o1l1a1 21.05.2011 23:15
pyszności :))
AgaS10 20.05.2011 09:58
świetne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak