Sposób przygotowania

Szparagi obrać, odciąć twarde końcówki i ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Odcedzić. Do mięsa dodać jajko, pieprz, przyprawę w płynie i pokrojoną w kostkę cebulę. Wymieszać. Naczynie do zapiekania wysmarować masłem. Szparagi otulać mięsem mielonym i układać w naczyniu. Na wierzch każdej porcji położyć paski sera. Zapiekać 40 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    w tym roku przegapiłam szparagi
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    równiez na szparagi się nie załapałem, a ten przepis do istne cudo
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    mniam
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Tak przygotowane szparagi musiały wyśmienicie smakować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !