Sposób przygotowania

Pomidory obieram ze skórki, drobno kroję i dodaję posiekany czosnek. Podsmażam to na patelni. Gotowe ciasto francuskie smaruję \"papką\" z pomidorów, kładę parówkę i zawijam. Wierzch smaruję żółtkiem, posypuję oregano i lekko nacinam ciasto. Piekę w 200C przez około 15 minut

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwiagr

    ciasto francuskie jest najpyszniejsze z parówkami!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    mmmm- pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    te fotki zasluguja na mln plusikow, ale ja moge tylko 1... ;-)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię takie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwa27

    wygląda bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !