Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki
żółtko jajek
pomidory
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Pomidory obieram ze skórki, drobno kroję i dodaję posiekany czosnek. Podsmażam to na patelni. Gotowe ciasto francuskie smaruję \"papką\" z pomidorów, kładę parówkę i zawijam. Wierzch smaruję żółtkiem, posypuję oregano i lekko nacinam ciasto. Piekę w 200C przez około 15 minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwa27 07.06.2013 18:21
wygląda bardzo apetycznie
Juleczka20 19.08.2012 10:46
lubię takie;)
ewaa 28.06.2012 22:00
super
Margo1 16.09.2011 09:26
apetyczne
kate.500 06.06.2011 07:54
te fotki zasluguja na mln plusikow, ale ja moge tylko 1... ;-)
Ania67 27.05.2011 10:02
mmmm- pycha
Sylwiagr 19.05.2011 17:25
ciasto francuskie jest najpyszniejsze z parówkami!
Misiek1 18.05.2011 16:19
super pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak