Sposób przygotowania

W garnku zagotować margarynę z cukrem, kakao, dodać mleko. Dodać mąkę, proszek do pieczenia oraz jajka. Miksować przez 2 minuty.Wlać do wysmarowanej tłuszczem formy.
Piec 50 minut w temp. 175 C. Po upieczeniu zostawić w piekarniku na 20 minut, następnie posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    pysznie wygląda:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Bardzo smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    rewelacyjne ciacho
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    rewelacyjne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !