Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane ogórki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki świeże 2
boczku wędzonego 8plastrow
cebula 1
marchewki 2
sól do smaku
pieprz do smaku
kurek 30 dag
koperku gałązka
masła 2lyz
śmietany 2 lyz

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane ogórki

z obranych ogórków wydrąż 3/4 gniazda nasiennego owiń je paskami boczku zepnij wykałaczką i obsmaz.na maśle podsmaż pokrojoną w drobną kosteczkę marchewkę i cebulę dodaj grzyby posiekany koperek oraz smietanę.farszem napełnij ogórki całość zapiecz w piekarniku 15 min w 180 st.
SMACZNEGO!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 21.07.2011 20:32
ja tez nie, ale ciekawy ten przepis
Natalia/tubisiek 24.06.2011 10:26
ogórków jeszcze nie faszerowałam! muszę spróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak