Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w majeranku

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 500 g
cebula 2 szt
majeranek 1 płaska łyżeczka
pieprz do smaku
olej 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w majeranku

Śledzie wymoczyć około 3-4 godziny.
Pokroić w paseczki i wrzucić do miseczki.
Cebule obrać, umyć i pokroić w kosteczkę, dodać razem z majerankiem i pieprzem do śledzi.
Wszystko wymieszać, zalać olejem i jeszcze raz wymieszać.
Wstawić do lodówki na około 4 godziny a najlepiej na noc.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 27.05.2012 17:02
fajne!!!!!!!!!!
cukiereczek 28.01.2012 08:22
Bardzo fajny przepis na ?ledzika

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak