Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć, wodę odlać. Do garnka wlać 2 litry wody, włożyć pokrojone grzyby, przyprawy i włoszczyznę.Gotować 20 min. i dołożyć pokrojone w kostkę ziemniaki. Kiedy będą miękkie, wlać żurek (nie może być z torebki). Gotować dalsze 15 min. i zabielić śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawy i...pewnie dobry :)
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    jeszcze takiego nie jadłam,ale uwielbiam grzybki to na pewno smaczniutki :-)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    piekny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż korci spróbować
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Joanna, jak spróbujesz, to się uzależnisz! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Już zapomniałam, jak bardzo lubię taki żur...zatęskniłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !