Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić i zeszklić. Bułkę namoczyć i odcisnąć. Kukurydzę odsączyć. Do mięsa dodać resztę składników i wyrobić doprawić do smaku solą i pieprzem. Formujemy podłużne wałeczki i wciskamy w środek marchewkę, panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanej oliwie na rumiano.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ładnie podane
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !