Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy i nożykiem ze środka ładnie wycinamy wszystko ryz gotujemy i marchew osobno ryz podsmażamy z marchewka drobno pokrojoną oraz z pieczarkami które zostają wycięte nożykiem farsz nakładamy do pieczarek następnie wykładamy do pieca i zapiekamy na każda nadzianą pieczarkę farszem kładziemy plasterek margaryny i tak zapiekamy koło 1 godziny w 180 stopniach

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Super pomysł!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    slawekslawek

    Jakie smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pomysłowe
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    bardzo smacznie wyglądają ;)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    bardzo smacznie wyglądają ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    matesko

    robiłam, dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    takie lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !