Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane marchewką i ryżem

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 30 szt
ryż 100 gram
marchew 6 szt
Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane marchewką i ryżem

Pieczarki myjemy i nożykiem ze środka ładnie wycinamy wszystko ryz gotujemy i marchew osobno ryz podsmażamy z marchewka drobno pokrojoną oraz z pieczarkami które zostają wycięte nożykiem farsz nakładamy do pieczarek następnie wykładamy do pieca i zapiekamy na każda nadzianą pieczarkę farszem kładziemy plasterek margaryny i tak zapiekamy koło 1 godziny w 180 stopniach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 19.10.2012 08:26
takie lubię
matesko 17.10.2012 13:10
robiłam, dobre
Anna133 23.11.2011 07:53
bardzo smacznie wyglądają ;)
Anna133 23.11.2011 07:53
bardzo smacznie wyglądają ;)
cukiereczek 30.09.2011 10:33
pomysłowe
Jolanta_P-S 24.07.2011 22:36
apetyczne
slawekslawek 19.05.2011 08:53
Jakie smaczne
Gosia40 18.05.2011 21:34
Super pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak