Sposób przygotowania

Wątrobę oczyścić i pokroić na mniejsze porcje. Posypać pieprzem. Plastry boczku podsmażyć na patelni. Kawałki wątroby lekko opruszyć mąką i usmażyć z obu stron. Dodać pokrojone pomidorki. Podsmażyć. Doprawić pieprzem oraz tymiankiem. Dodać boczek i chwilkę podgrzewać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    jeszcze takiego połączenie nie próbowałam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też tak nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super pomys?
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    odważne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !