Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba cielęca lub wieprzowa 0,5 kg
wędzony boczek 15 dag
pomidorki koktajlowe 6 szt
mąka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z pomidorami

Wątrobę oczyścić i pokroić na mniejsze porcje. Posypać pieprzem. Plastry boczku podsmażyć na patelni. Kawałki wątroby lekko opruszyć mąką i usmażyć z obu stron. Dodać pokrojone pomidorki. Podsmażyć. Doprawić pieprzem oraz tymiankiem. Dodać boczek i chwilkę podgrzewać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 30.01.2014 20:30
fajne połączenie
olkaaa 10.05.2013 07:36
super połączenie
Dorian 13.10.2012 21:56
ekstra
kate.500 13.10.2012 21:51
super
smakoszek 14.05.2012 13:23
świetna
alaaa 13.05.2012 19:08
odważne połączenie
Wafelek2601 30.01.2012 23:17
super pomys?
Dorota59 16.07.2011 14:37
pomysłowe
Grazyna0211 13.07.2011 15:31
też tak nie próbowałam
Jaheira11 01.06.2011 14:10
jeszcze takiego połączenie nie próbowałam...
Ania67 18.05.2011 09:49
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak