Sposób przygotowania

filety umyć pokroić na kawałki oprószyć solą i pieprzem oraz kucharkiem,obtaczać w rozkłóconym jajku i bułce tartej usmażyć na rumiano z obu stron,do garnka włożyć obrane,umyte i pokrojone w paski warzywa,cebulę kroimy w kostkę,wlać odrobinę wody aby warzywa były przykryte i łyżkę oliwy dodać przyprawy i gotować do miękkości,pod koniec gotowania dodać ketchup doprawić do smaku cukrem i zagęścić mąką,ułożone na półmisku ryby zalać gęstą masą warzywną i udekorować sałatę oraz żółtą papryką

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna rybka;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetna jest tak przyrządzona rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo pysznie się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie rybki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !