Sposób przygotowania

Twarożek rozrabiamy i dodajemy do niego posiekaną zieleninę i chrzan.Mieszamy,doprawiamy pieprzem i solą.Plastry szynki smarujemy grubo farszem i zwijamy w ruloniki.Układamy na półmisku.W bulionie rozpuszczamy żelatynę i zalewamy ruloniki.Dekorujemy brzoskwiniami oraz natką pietruszki.Na noc wkładamy do lodówki.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam mięsko z owocami
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis, napewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajna przekaska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    na imprezkę jak znalazł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !