Sposób przygotowania

szpinak poddusić na maśle,osączyć.Wymieszać z żółtkami i pianą z białek.Doprawić gałką muszkatołową,pieprzem i solą.Rozsmarować na blasze wyłożnej papierem do pieczenia.Piec 15 min. w 200 st. C.Lekko wystudzić.Ser wymieszać z jogurtem,skórka z cytryny i koperkiem.Doprawić solą i sokiem z cytryny.Rozsmarować na szpinakowym cieście,na wierzch położyć łososia.Zrolować.Zawinąć w przezroczystą folię i wstawić na 2h do lodówki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia36

    Świetnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    super, bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !