Sposób przygotowania

Oddzielamy żółtka od białek. Ubijamy pianę z białek, dodajemy cukier puder i cukier waniliowy, następnie żółtka.
Dodajemy przesianą mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia oraz kakao.
Wylewamy do tortownicy wyłożonej folią aluminiową i pieczemy w temp. 170 stopni około 30 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    no ładny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super do śmietanowego tortu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo dobry!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ładny kolor
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    smaczne
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    popieram - rewelacja to śmietanowca
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    prosty i smaczny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię taki biszkopcik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Świetna podstawa do dlaszego działania :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Lubię taki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !