Sposób przygotowania

Kawałki gotowanego mięsa posypujemy przyprawą do kebabu i skrapiamy oliwą. Wkładamy to płasko do kieszeni z folii aluminiowej i układamy na grillu. Grillujemy po kilkanaście minut z obu stron. Podajemy z ziemniakami w mundurkach podpieczonymi na grillu i sałatką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jeszcze gotowanego mięska nie grilowałam,ale ciekawe jak smakuje,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    aż ślinka leci:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    też nie obrabiałem ponownie gotowanego mięsa. Szykuje się znakomite danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !