Sposób przygotowania

Łodygi rabarbaru umyłam i pokroiłam, jabłka obrałam, też pokroiłam na kawałki, dodałam cukier i wodę (1,5 litra) i gotowałam 5 minut od zagotowania. Wystudziłam i podałam na stół .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Mocno schłódzony! Pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    Henryka ma racje,pyszny ,schłodzony !
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    czekam na rabarbar z utęsknieniem ... dodaję troszkę miodu.. pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !