Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos jajeczny do wędzonej ryby :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

2 łyzki majonezu
2 łyżki pokrojonego szczypiorku
2 łyżki pokrojonego koperku
sól
Pieprz biały mielony Prymat
łyżeczki kurkumy
jogurt naturalny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos jajeczny do wędzonej ryby :

Jajko ugotować na twardo. Obrać i utrzeć na miazgę . Wymieszać wszystkie składniki. Doprawić solą , pieprzem . Dodać kurkumę ( dla koloru sosu ).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 21.06.2012 10:49
mniam super połączenie :)
PaniMISIOWA 20.07.2011 10:36
rewelacja!
Joanna108
Joanna108 26.09.2010 08:40
Ekstra !!!. Bardzo fajny dodatek do ryby i jak sądzę, nie tylko :).
Anula1 03.09.2010 14:01
Fajny sosik:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak