Składniki:
tofu | 10-15 dag |
cebulki dymki | 4-5 szt |
mango | |
czosnek | 1 ząbek |
olej sojowy | 2 łyżki |
sos sojowy jasny | 2 łyżki |
woda | 2 łyżki |
ocet ryżowy | 1 łyżka |
liście sałaty | |
imbir starty | 1 łyżeczka |
orzechy laskowe | 2 posiekane |
tofu | 10-15 dag |
cebulki dymki | 4-5 szt |
mango | |
czosnek | 1 ząbek |
olej sojowy | 2 łyżki |
sos sojowy jasny | 2 łyżki |
woda | 2 łyżki |
ocet ryżowy | 1 łyżka |
liście sałaty | |
imbir starty | 1 łyżeczka |
orzechy laskowe | 2 posiekane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: