Sposób przygotowania

Ogórki obrać i pokroić w plastry.
Zalewa:
W małym naczyniu rozmieszać: ocet, cukier, sól, pieprz, musztardę, olej i sos sałatkowy koperkowo- ziołowy. Kidy wszystkie składniki się rozpuszczą dodać do ogórków wszystko połączyć. Oczywiści sól i cukier można dodać w takich ilościach jak kto lubi.
Taka surówka jest pyszna do drugiego dania. Polecam.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    suróweczki pyszne i zdrowe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe zestawienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna surówka !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    muszę spróbować z dodatkiem musztardy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    z musztardą ogórków jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Lubie takie salatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gabi162825

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    pyszna i zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !