Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szczypiorkowa jajecznica

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko dowolna ilość
Szczypiorek cienki dowolna ilość
cebula 1 mała sztuka
sól do smaku
masło odrobina
mleko odrobina

Przepis i sposób przygotowania na: Szczypiorkowa jajecznica

Na patelni rozpuścić masło ( około 2 łyżeczki)i dodać pokrojoną w kostkę cebulę, chwilkę smażyć aż lekko się zeszkli, nastepnie wbić jajka, dodać mleko, posiekany szczypior. Posolić do smaku. Mieszać, aż wszystkie składniki połączą się ze sobą.
Podawać od razu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 24.05.2011 21:27
uwielbiam taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak