Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki w smietanie

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczareki całe 0,5 kg
śmietana 0,5 szklanki
sól i pieprz do smaku
masło do smazenia
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki w smietanie

Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki.Cebule obieramy i kroimy w kostke.Na patelni roztapiamy maslo i wrzucamy cebulke,podsmazamy i dodajemy pieczarki,smazymy az puszcza sok poczym przyprawiamy i wlewamy smietane.S mazymy az wszystko zgestnieje.Gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joasja 11.07.2011 11:25
nie sądziłam, że mozna tak przyrządzać pieczarki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak