Sposób przygotowania

Ogórka obrać i pokroić w kostkę.Jajka roztrzepać z odrobina śmietany .Na patelni rozpuścić masło dodać ogórka,chwilę podgrzewać aż się zeszkli ,wlać jajka i pod koniec smażenia posolić.Wyłożyć na talerz i posypać opłukanym i posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z pomidorami robię jajecznicę a z ogórkami muszę spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    muszę spróbowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !