Sposób przygotowania

Ziemniaki przepuścić przez praskę.dodać olej,obrane i pokrojone w kostkę parówki.Cebulę pokroić w kostkę ,lekko posolić i odstawić na 5 minut,potem opłukać i odcisnąć dodać do ziemniaków.Masę ziemniaczaną dobrze wyrobić i doprawić do smaku solą i pieprzem. Formujemy płaskie kotleciki,panierować w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.Podajemy z surówką polane ketchupem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    super pomysł na urozmaicenie tradycyjnych placków ziemniaczanych:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    hmm pycha
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajny pomysł
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    bardzo pomyslowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    bardzo pomyslowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !