Sposób przygotowania

mięso rozbić i natrzeć przyprawami na każdą porcje kłaść plasterki szynki,sre, i natkę zielonej pietruszki. Mięso złożyć na pół brzegi można złączyć małymi wykałaczkami lub zszyć. Mięso panierować w jajku i bułce. Smażyć z obu stron na złoty kolor

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetycznie wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wygladaja naprawde rewelacyjnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Apetyczne kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Prawdziwe pyszności.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !