Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab po prowansalsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab 70 dkg
kwaśna śmietana 1,2 szkl
mąka 2 łyż
jajko 2 szt
bułka
sól
pieprz
ser gouda 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: schab po prowansalsku

mięso pokroić rozbić i doprawić. Ser zetrzć na tarce. Kotlety panierowac w kwaśnej śmietanie potem w mące jajku i bułce wymieszanej z serem. Smażyć na złoty kolor na oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

karolina1869 17.01.2013 13:14
ciekawe
angelika14 24.11.2011 17:12
smakowite i szybkie po prostu lubię to :)
SmacznaPyza 17.05.2011 10:27
co w tym przepisie jest prowansalskiego? nawet ziół żadnych nie widzę....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak