Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz na pierogi z soczewicą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

soczewica 1 szklanka
ziemniaki 2 szt
cebula 1 szt
jajko 1 szt
majeranek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz na pierogi z soczewicą

Soczewicę namocz na noc, ugotuj i odcedź. Zmiel z 2 ugotowanymi ziemniakami, wymieszaj z przesmażoną na oleju cebulą i ugotowanym, posiekanym jajkiem. Dopraw do smaku solą, pieprzem i majerankiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak