Składniki:
tuszka królika | |
ocet winny | 1 szklanka |
wino czerwone wytrawne | 1 szklanka |
cebula | 2 szt |
seler | kawałek |
marchewka | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
mąka | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 szklanka |
sól | |
anchois | |
kapary | 2 drobno pokrojone |
tuszka królika | |
ocet winny | 1 szklanka |
wino czerwone wytrawne | 1 szklanka |
cebula | 2 szt |
seler | kawałek |
marchewka | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
mąka | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 szklanka |
sól | |
anchois | |
kapary | 2 drobno pokrojone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: