Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

daktyle w boczku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

daktyle
migdały

Przepis i sposób przygotowania na: daktyle w boczku

migdały upiec w rozgrzanym piekarniku do 200st.ok.10min.następnie zdjąć skórki,do każdego daktyla wkładamy po migdale i zawijamy w plaster boczku i spinamy wykałaczką,plastry boczku muszą być cienkie aby się lepiej zawijało,następnie układamy w naczyniu żaroodpornym i pieczemy w piekarniku w temp.180st.ok.15min.podawać na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 07.11.2012 07:38
fajny pomysł
Monika193
Monika193 12.11.2011 20:28
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak