Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować i przełożyć do szklanej misy. Dodać pomidory pokrojone w kostkę, obrane ogórki pokrojone w słupki, pokruszoną fetę oraz posiekany koperek. Całość posypać mielonym białym pieprzem, skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. Wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super, muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wiosenne i pyszne;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    baaardzo smacznie wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Super dodatek do obiadu:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jak kolorowo :) wspaniale

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !