Sposób przygotowania

Przyrządzić marynatę: wymieszać staranie ketchup, sos sojowy, oliwę z oliwek oraz przyprawy (ilość przypraw wedle uznania).

Skrzydełka oczyścić, umyć i obgotować w lekko osolonej wodzie. Osuszyć i przełożyć do szklanego naczynia. Zalać przygotowaną marynatą, przykryć folią spożywczą i odstawić na noc do lodówki. Skrzydełka grillować na rozgrzanym ruszcie po kilka minut z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Pięknie się zrumieniły:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    bardzo smacznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !