Sposób przygotowania

Marynata: do garnka wlać piwo oraz sok z cytryny. Dodać 3 łyżki imbiru oraz łyżkę białego pieprzu. Zagotować na małym ogniu, a następnie ostudzić.

Kiełbaski delikatnie ponacinać z każdej strony. Przełożyć do szklanego naczynia, zalać przygotowaną marynatą, przykryć folią spożywczą i odstawić w chłodne miejsce na 12 godzin. Kiełbaski grillować na rozgrzanym ruszcie, aż się zrumienią.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wypróbuję tą marynatę, bo kiełbaski wyglądają rewelacyjnie;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    takich jeszcze nie jadłam... a warto wypróbować:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super kiełbaski!
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !