Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki z pieczarkami i boczkiem pod serowa pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 2 sztuki
pieczarki 5 sztuk
boczek 2 plasterki
żółty ser starty do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: parówki z pieczarkami i boczkiem pod serowa pierzynką

Parówki gotujemy, pieczarki i boczek kroimy na drobno i podsmażamy na patelni, na talerz układamy parówki posypujemy pieczarkami i boczkiem (wszystko gorące) , na to żółty ser starty na cienkiej tarce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak