Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa serowa do mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółty ser 0,15 kg
mąka 2 łyżki
mleko 1 szklanka
margaryna 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Masa serowa do mięs

W rondelku rozgrzać margarynę, dodać mąkę i zrobić zasmażkę.Następnie rozprowadzić ją mlekiem i zagotować mieszając.
Ser pokroić w kostkę, dodać do zasmażki podgrzewać, aż się rozpuści. Przyprawić pieprzem i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 18.12.2013 11:08
mięsko z tą masą musi być pyszne
Alex_M 23.09.2013 09:24
ciekawy pomysl
adelajda 09.09.2013 20:51
mięsko będzie super smakować:)
iknkirke 04.01.2012 13:21
fajne
kuklik 11.09.2011 18:22
takiego jeszcze nie znałam
Renataj 02.08.2011 23:00
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak