Sposób przygotowania

Przygotować wywar warzywny( może być na \"kostce\"). Pieczarki umyć i grubo skroić, podsmażyć na tłuszczu, następnie przełożyć do gotującego się wywaru. Gdy będą miękkie, ze śmietany i mąki przygotować zawiesinę, którą hartujemy i doprawiamy sos.
Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    to jest to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobry sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fajny sosik!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszny sosik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !