Sposób przygotowania

Na patelni roztopić tłuszcz i dać na niego pokrojona w kosteczkę szynkę. Podsmażyć, następnie wbić jaja, dodać sól i porządnie wymieszać.
Umyty i pokrojony drobno szczypiorek dodajemy do usmażonych jaj.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    chętnie bym teraz taką zjadła :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super jajeczniczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    często taką robię na niedzielne śniadanie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię jajecznice :)
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    uwielbiam na śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !