Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na kwadraty- według uznania i wylepiamy nim papierowe foremki- lub sami kształtujemy koszyczki- miseczki i pieczemy około 12 minut w temperaturze 180 stopni. Studzimy.
W odrobinie śmietany rozpuszczamy czekoladę na bardzo małym ogniu- studzimy.
Kremówkę ubijamy ze ŚNIEŻKĄ- powoli dodajemy ostudzoną czekoladę- ciągle ubijamy na sztywno- mieszamy z kokosem- schładzamy.
Plastry ananasa kroimy w drobną kosteczkę.
Nakłądamy krem do koszyczków z ciasta francuskiego- posypujemy ananasem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ale pyszne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fantastyczne koszyczki!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    piękne,zabieram do swojej księgi
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    Ślicznie wyglądają;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    wyglądają na przepyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ale ładniutkie aż ślinka leci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    deser \"palce lizać\"
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    prześliczne te koszyczki,super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    zgadzam się- śliczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszniutkie i ładniutkie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    mniam mniam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja chcę takie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    egzotycznie i puszyście :)
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    rewelacyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbim ciasto francuskie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !