Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wołowina z pastą serową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wołowina
cebula
ser żółty
jajko
oliwa
masło
natka pietruszki
papryka mielona
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina z pastą serową

Rozbite plastry wołowiny opruszyć solą i pieprzem, podpiec je około 5 minutna ostrym ogniu .Farsz- cebulę drobno posiekać , zeszklić.Utrzeć ser , dodać razem z jajkiem, papryką mieloną , solą i pieprzem do wystudzonej cebuli . Na wierzchu każdego plastra rozsmarować farsz,dopiec mięso pod przykryciem na wolnym ogniu około 15 minut.Posypać natką pietruszki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak