Sposób przygotowania

Do mięsa dodać namoczoną i odciśniętą bułkę. Wbić jajko. Dodać drobno pokrojoną cebulę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zarobić masę. Parówkę obrać z osłonek i przekroić na trzy części. Ser pokroić w słupki. Pietruszkę umyć i drobno pokroić. Kawałki masy rozpłaszczać na dłoni. Kłaść na nią kawałek parówki, trochę sera i pietruszki. Zawijać kotlety. Obtaczać w bułce i smażyć na rumiano.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pzrepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe i do tego jak fajnie to wygląda !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !